U Japanu je u svakoj kući postoji mala rešetka za pečenje, koju stavi na šporet na plin, ispeći tost, riža kolača, ribu, povrće i sl. Nema potrebe u pećnici, vrlo zgodan za korištenje.Ovaj roštilj s izravnom pečenja ima povijest u nekoliko desetljeća, i vrlo je klasičan proizvod.
Porijeklo: Japan
Materijal: željezo (kromiranje), keramika
Specifikacija: M (15 cm * 15 cm * 3,5 cm) L (20 cm * 20 cm * 4 cm)
karakteristike:
1. Rešetka za pečenje na direktnoj vatri ima двухслойную strukturu.Gornji sloj je izrađen od željeza kromiranog materijala, koji je stabilan i siguran.Donji sloj je prekriven bijelim keramičkim slojem.Kada keramički sloj se zagrijava na vatri, on se zagrijava pomoću infracrvenog zračenja za запекания hrane.
2. Posebno povoljno ispeći tost kruha u jutarnjim satima.Nije to tako dugo dok se pećnica zagrijava, i to postane hrskav spolja i mekana iznutra.Većina kriški tosta, разогретых u pećnici, izgubiti vodu i učinit će okus suho.
3. Osim тостам, tost također se može koristiti za запекания povrća, ribe i sl. Ako ste запекаете jela od mesa, preporučuje se poklopiti sa svojim listom bijelog lima papir, jer ako mast teče prema dolje, rešetke za pečenje lako razmazi i почернеет.
4. Prijenos topline u kombinaciji пекарной mreže ide vrlo brzo.Dovoljno je koristiti srednji i mali požar u cijelom procesu.
budite oprezni:
1. Rešetka za pečenje koristi se samo za plin, ugljen i твердосплавных ploča.Drugi izvori topline, kao što su elektro peći, električne keramičke peći, halogena pećnica i картонажные peći, ne smiju koristiti zbog opasnosti od eksplozije.
2. Na površini keramičke rešetke za pečenje mogu se pukotine i točkaste rupe, koje su karakteristične osobine keramičke proizvodnje, kao oblik rešetke neispravna.
3. Prije uporabe, molimo vas, posušite, i zagrijte jednom, a nakon sušenja na zraku očistite.Rešetka za pečenje za manje od ulja četke više nonstick.
4. Ne ostavljajte tijekom uporabe, kako biste izbjegli opasnost od požara i opekotina.
5. Nakon upotrebe pričekajte da hlađenja, a zatim isperite mekom krpom ili spužvom.Ne perite u perilici posuđa.Ne замачивайте dugo vremena kako bi izbjegli pojavu hrđe ili отваливания keramike.
- Podrijetlo: JAPAN
- Vrsta: Oblici i forme za pečenje
- Lice: Ekološki prihvatljiv, Запасенный
- Materijal: Keramika
- Certifikacija: CIQ
- Tip forme za pečenje i Противней: Kalup za pečenje kruha i kruha
Oznake: toster za kampiranje, Smjenski Pan-Roštilj Za Elektronsko Friteze, roštilj f вафельница, žir petar pan, plinski štednjak by propan za ulice, plinski štednjak folfavle, japanski roštilj, stalak za вока 35 cm, bijele keramičke peći, plinski toster online.